Preview Mode Links will not work in preview mode

Doctor Love

Jan 15, 2018

Vi är tillbaka efter ett juluppehåll med ett avsnitt som handlar om att bli dumpad. Vad händer när livet vänds upp och ner från ena dagen till den andra? Hur lever man vidare? Det här vill ni inte missa! 


Dec 18, 2017

Bekräftelse, detta svåra ämne som ibland kan kännas så bra och ibland kan göra så fruktansvärt ont när vi inte får den. Varför behöver vissa människor den mer? Kan det vara farligt? Vi tar upp en fråga från en manlig lyssnare. Förgyll nu din tisdag med Dr Love i öronen. 

 

Musik: Birdy "Skinny...


Dec 11, 2017

Vi snackar booty call i veckans avsnitt! Tre typer av kravlöst sex, vad är skillnaden? Hur går du från att bara vara ett booty call till att dejta?Vi introducerar ett nytt inslag "fundering från veckan" och diskuterar en häxjakt. 


Dec 4, 2017

Maja Bäckström och Emilia Litzèn har i detta avsnitt bjudit in sin första manliga gäst, för att du ska få all information om hur killar tänker när det kommer till sociala medier.
- Vilken betydelse har dina Tinder bilder?
- Hur gör man för få till en riktigt dejt och inte bara bli en match?
- Råd om hur du...


Nov 27, 2017

Vi är tillbaka med ett 2.0 avsnitt. En viktig fortsättning av Psycho bitch! Hur får du tillbaka kontrollen inom dejtande, relationer eller konflikten? Ta även del av diskussioner om tinder och den manlig gästen.